Ендоканабиноиден систем: Поглед во минатото и напред | Prof. Dr. Raphael Mechoulam

Погледнете го предавањето на Prof. Dr. Raphael Mechoulam и дознајте повеќе за ендоканабиноидниот систем.

Д-р Mechoulam е професор на Одделот за медицинска хемија на Институтот за истражување на дроги на Хебрејскиот универзитет во Израел