Јас имам 61 година и сакам да го споделам со вас моето искуство со користењето на канабис во третманот на мојата болест. Проблемите почнаа пред две и пол до три години. Прво ми се кочеа вратот, рамената, потешко се движев и имав тресење на главата и рацете. Стануваше се полошо и по повеќекратни испитувања, дијагностицирана […]