Здраво. Имам 57 години и цел живот боледувам од мигренозна болка, поради која често завршувам на лекар со инекции и јаки аналгетици. Причината за главоболката не е откриена. Постојано користев аналгетици и анти-инфламаторни лекови кои со тек на време го уништија мојот желудник. Се одлучив да пробам канабис по сугестија на мојата керка која имаше […]